Can't load large TIFF

If you found a bug, please tell us about it.
Jeżeli znalazłeś błąd, poinformuj nas o tym.

Can't load large TIFF

Postby joseramonpolo » Sat Oct 10, 2015 1:19 am

Hi Sebastian.

I am trying to load al equirrectangular TIFF image (10.000 x 5.000 pixel) Aprox 390 MB.

But in the middle of the progress bar that indicates the load the program crases and shows: "Undefined Error"

My sistem:
i7
16 GB ram
SNS-DHR PRO

Any idea how can fix that?

Thanks and good job, SNS-HDR if the best hdr soft I have used
joseramonpolo
 
Posts: 4
Joined: Sat Oct 10, 2015 1:10 am

Re: Can't load large TIFF

Postby fuzzylogic » Sun Oct 11, 2015 8:54 am

use jpegs
fuzzylogic
 
Posts: 2
Joined: Wed May 13, 2015 10:24 pm

Re: Can't load large TIFF

Postby joseramonpolo » Mon Oct 12, 2015 3:23 pm

Hello fuzzylogic
Using a jpeg to make an HDR? Use jpeg is not a solution. I need a 16 bit tiff image to have a wide dynamic range.
joseramonpolo
 
Posts: 4
Joined: Sat Oct 10, 2015 1:10 am

Re: Can't load large TIFF

Postby Sebastian Nibisz » Mon Oct 12, 2015 6:24 pm

The causes may be different but probably missing RAM. You try to use SNS-HDR Pro 2 Alpha 1.
User avatar
Sebastian Nibisz
Site Admin
 
Posts: 837
Joined: Tue Sep 13, 2011 8:51 am

Re: Can't load large TIFF

Postby joseramonpolo » Mon Oct 12, 2015 8:34 pm

Thanks Sebastian.

Mysteriously the problem has been resolved and now works perfectly. From what I gather it is a temporary problem was my PC has been resolved himself (I tried to reboot but the continued failure).


Thank you for recommending the Alpha1 version, I'll try.
joseramonpolo
 
Posts: 4
Joined: Sat Oct 10, 2015 1:10 am


Return to Bug Reports / Zgłaszanie błędów

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron