Out of memory error

If you found a bug, please tell us about it.
Jeżeli znalazłeś błąd, poinformuj nas o tym.

Out of memory error

Postby Bernard » Tue Sep 20, 2011 3:22 pm

Hi Sebastian,

My config : Windows 7 / 64b , 8 GB RAM , 12 GB virt. memory

I am trying to load 3 images of 372.070 KB each, and SNS-HDR returns a 'unsufficient memory' error message during loading of images.
(No other program running at that moment)

What can I do ?

Bernard
Bernard
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 19, 2011 8:55 pm

Re: Out of memory error

Postby McHaron » Tue Sep 20, 2011 3:37 pm

Hello!

Same Problem Here ...

Win7 64 8GB RAM & 3 x TIFF much over 300MB file (3 x Panorama 360) = Not enough memory!

What's the problem ?

McHaron
McHaron
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 14, 2011 8:53 pm

Re: Out of memory error

Postby Sebastian Nibisz » Tue Sep 20, 2011 5:43 pm

I will try to fix it in version 1.4
User avatar
Sebastian Nibisz
Site Admin
 
Posts: 837
Joined: Tue Sep 13, 2011 8:51 am

Re: Out of memory error

Postby lisieckima » Tue Oct 04, 2011 7:49 pm

Hello,

are there any news about 1.4 version? I had the same issue with 'Out of memory error' when I tried to open .exr or .hdr files (about 150 MB).

Regards,
Marcin Lisiecki
lisieckima
 
Posts: 6
Joined: Tue Oct 04, 2011 7:45 pm

Re: Out of memory error

Postby Bernard » Sun Oct 16, 2011 9:36 am

Hi Sebastian,

This 'not enough memory' problem is still not solved with 1.4.2 !
I cannot use SNS-HDR for any of my panos;
Please help.
Bernard
Bernard
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 19, 2011 8:55 pm

Re: Out of memory error

Postby Sebastian Nibisz » Mon Oct 24, 2011 7:05 pm

I found the cause of the error. This will be fixed in version 1.4.3
User avatar
Sebastian Nibisz
Site Admin
 
Posts: 837
Joined: Tue Sep 13, 2011 8:51 am

Re: Out of memory error

Postby Bernard » Sat Nov 19, 2011 11:11 am

Thanks, it works better now.
Regards,
Bernard
Bernard
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 19, 2011 8:55 pm

Re: Out of memory error

Postby phil68 » Fri Dec 16, 2011 7:20 am

Hi Sebastian,

This 'not enough memory' problem is still not solved !

I am running Version 1.4.4.6 home version (latest)
I tried to import 3 tiff files of 140Mb each! (panos)...not possible
I have 5GB of RAM

Please help.
Phil
User avatar
phil68
 
Posts: 170
Joined: Sun Sep 18, 2011 6:08 pm
Location: Rustenhart, F

Re: Out of memory error

Postby Sebastian Nibisz » Fri Dec 16, 2011 7:30 am

How many megapixels is an image?
User avatar
Sebastian Nibisz
Site Admin
 
Posts: 837
Joined: Tue Sep 13, 2011 8:51 am

Re: Out of memory error

Postby phil68 » Fri Dec 16, 2011 8:27 am

140.....160
User avatar
phil68
 
Posts: 170
Joined: Sun Sep 18, 2011 6:08 pm
Location: Rustenhart, F

Next

Return to Bug Reports / Zgłaszanie błędów

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron